Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не знає, що він корупціонер, але він боїться за язик Стретовича

Вівторок, 16 грудня 2003, 17:39
Перший віце-прем'єр-міністр України Микола Азаров не знайомий з деталями звинувачення в корупції, що прозвучало на його адресу з боку парламентського комітету з питань боротьби з корупцією й організованою злочинністю. Про це у вівторок повідомив на брифінгу сам Микола Азаров.

"Я не знаю, що хтось говорив із приводу корупції. На здоров'я, хай говорять. Я вже в політиці 10 років, і тому я абсолютно нічого не боюся. Хтось щось говорить, хай на здоров'я говорить. Головне, щоб язик не відсох у того, хто говорить", - сказав Азаров.

Раніше у вівторок голова Комітету з питань боротьби з корупцією і оргзлочинністю Володимир Стретович повідомив журналістам, що "деякі дії" першого віце-прем'єр-міністра, міністра фінансів Миколи Азарова можна кваліфікувати як корупційні. Також Стретович повідомив, що прем'єр-міністр України Віктор Янукович відмовився провести перевірку роботи Азарова.

Азаров, відповідаючи на запитання про звинувачення парламентського комітету, повідомив, що урожай продовольчого зерна в Україні цього року становив лише близько 3 млн. тонн, що призвело до виникнення його дефіциту в 3,5 млн. тонн. При цьому у приватних сільгоспвиробників було в наявності лише близько 900 тонн продовольчого зерна, що не дозволяло проводити його закупівлю в промислових обсягах, за оптимальними цінами і в достатній кількості. І саме виходячи з цих умов, уряд ухвалив рішення про закупівлю зерна за кордоном.

"Проблеми, пов'язаної з дефіцитом зерна, немає. І розв'язана ця проблема виключно за рахунок завезення імпортного зерна. Як це ні гірко говорити - це істина, це правда. І ніхто це зерно нам не дає - доводиться за нього розплачуватися. Тому в бюджеті були закладені на це гроші", - сказав Азаров.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування