Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук і Ющенко зайняли місце Кучми

Четвер, 18 грудня 2003, 15:18
Журнал "Кореспондент" у рамках щорічного проекту "Людина року" назвав людьми 2003 року голову адміністрації президента України, лідера СДПУ(О) Віктора Медведчука і лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка.

Як повідомив у четвер на прес-конференції в Києві головний редактор "Кореспондента" Віталій Сич, "роблячи свій вибір, ми враховували ступінь впливу певних людей на життя країни, а також думки експертів".

Крім того, у номінації "Політик року" переміг спікер Верховної Ради Володимир Литвин. Номінантами в цій категорії також були міністр економіки і з питань європейської інтеграції Валерій Хорошковський, міністр оборони Євген Марчук і прем'єр-міністр Віктор Янукович.

"Бізнесменом року" став голова правління компанії "Нафтогаз України" Юрій Бойко, разом з яким також номінувалися голова правління "Райффайзенбанк-Україна" Ігор Францкевич, генеральний директор авіакомпанії "Аеросвіт" Григорій Гуртовий і голова представництва компанії Colliers International Сергій Сергієнко.

"Діячем культури року" за версією журналу став режисер Олесь Санін. Разом з ним номінувалися учасники музичної групи "5nizza" Андрій Запорожець і Сергій Бабкін, директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович і театральний режисер Андрій Жолдак.

У номінації "Спортсмен року" переможцем став боксер Віталій Кличко, який обійшов плавчиху Яну Клочкову, шахіста Руслана Пономарьова і футболіста Андрія Шевченка.

Крім того, журнал назвав переможця в номінації "Іноземець року", яким став губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов. Серед претендентів на це звання також називалися голова РАТ "ЄЕС Росії" Анатолій Чубайс і керівник Української канадської асоціації громадянських прав Любомир Луцюк.

Як відзначив Сич, усі ці люди вплинули на життя країни в 2003 році.
У 2002 році "Кореспондент" назвав людиною року президента України Леоніда Кучму.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...