Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін більше не обвинувачують у тім, що Омельченко ще не на пенсії

Четвер, 18 грудня 2003, 17:34
Апеляційний суд Києва скасував рішення суду нижчої інстанції, що визнав неправомірною бездіяльність уряду в зв'язку з вимогою звільнити з посади голову Київської міськадміністрації Олександра Омельченка, що досяг 65-літнього віку.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Київської міськадміністрації, рішення Апеляційного суду прийнято в четвер, 19 грудня.

Як повідомлялося, Печерський місцевий суд Києва 15 жовтня визнав неправомірною бездіяльність уряду в зв'язку з вимогою звільнити з посади голови Київської міськадміністрації Омельченка.

Скарга в суд була подана народним депутатом Леонідом Черновецьким. Відповідно до рішення суду, бездіяльність уряду полягала в невнесенні з 9 серпня 2003 року подання президентові України про звільнення Омельченка з посади голови столичної адміністрації в зв'язку з досягненням ним граничного віку перебування на державній службі.

16 жовтня Омельченко оскаржив на рішення Печерського суду в Апеляційний суд Києва.

Рішенням Апеляційного суду в задоволенні скарги Черновецького відмовлено, повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації.

Як відомо, Конституційний суд України розглядає справу за поданнями
президента і 56-ти народних депутатів щодо правомірності перебування міського голови Києва Омельченка на посаді голови Київської міської держадміністрації після досягнення ним граничного віку для державного службовця - 65 років.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування