Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчука просять подарувати дачу фонду Кучми

П'ятниця, 19 грудня 2003, 09:50
Лідери п'ятнадцяти громадських організацій Мукачевого звернулися з відкритим листом до голови адміністрації президента Віктора Медведчука, в якому висловили прохання передати збудований ним в Карпатах "курортно-оздоровчий комплекс" на оздоровлення пільгових категорій дітей.

"Об'єднання громадян, які ми очолюємо, займаються опікою дітей з обмеженими фізичними можливостями, їх активною реабілітацією; захистом дітей, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, а також їх соціально незахищених сімей. Діти даних категорій потребують постійної уваги до себе, різносторонньої допомоги та підтримки, і найважливіше – фізичної реабілітації та оздоровлення", - говориться в листі.

"Як відомо, на Закарпатті, поблизу села Жденієво швидкими темпами закінчується будівництво курортно-оздоровчого комплексу, який, за свідченнями будівельників, зводиться для родини Віктора Медведчука", - йдеться у зверненні.

"Ваша садиба збудована в унікальній курортно-рекреаційній зоні, Національному заповіднику Карпат, де максимально сприятливі кліматичні умови, надзвичайно чисте гірське повітря, насичене ароматами лісу, природні джерела екологічно цілющої лікувальної мінеральної води. Все це так необхідне дітям даних категорій", - пишуть лідери організацій.

На їх переконання, Медведчук зробив би благородний вчинок, "коли б збудований комплекс було передано для оздоровлення і потреб дітей-інвалідів, або ж благодійним організаціям, що займаються реабілітацією, піклуванням та оздоровленням дітей, зокрема, Благодійному фонду "Україна – дітям", який очолює дружина президента України Людмила Кучма".

"Це було б проявом гуманізму, честі і моралі, що засвідчило б справжню Вашу турботу, увагу та розуміння проблем нелегкого життя дітей з фізичними вадами, що, зрештою, є одним із пріоритетів діяльності очолюваної вами політичної сили – СДПУ(О)", - підсумовують лідери громадських організацій Мукачевого.

Читайте також:

Дача Медведчука на базі "Динамо"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування