Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед святами дружина Януковича бігала по базару, а Кучми – роздавала подарунки

П'ятниця, 19 грудня 2003, 11:39
Напередодні свят повертаючись з відпочинку в Трускавці, до Львова завітала дружина прем’єр-міністра України Людмила Янукович. У середу вона відвідала ринок "Південний" і, як кажуть очевидці, навіть зробила там якісь покупки, пише "Львівська газета".

Як розповів Іван Хас, помічник народного депутата Петра Писарчука, це була приватна поїздка, а не офіційний візит. Янукович обмежилася лише територією торгового центру "Південний", куди її запросив пан Писарчук.

У четвер Людмила Янукович у супроводі подруг, охорони, Петра Писарчука, директора ринку Степана Сая та заступника голови ЛОДА Володимира Герича впродовж чотирьох годин обдивлялася ринок.

"Вона побувала у церкві, садочку, відвідала оздоровчий комплекс і декілька торгових точок, де здійснила покупки до дня св. Миколая", – сказав Іван Хас. Про те, що саме купила пані прем’єрова, помічник депутата відмовився розповідати, однак сказав, що Людмила Янукович була в захваті: "Ринок справив на неї сильне враження, – сказав Хас.

"Вона відзначила, що в Україні такого ринку немає, і поїхала задоволеною", пише газета.

В той же час перед святами почесний президент національного фонду "Україна - дітям" Людмила Кучма передала 200 оздоровчих путівок дітям загиблих міліціонерів під час благодійної акції "Пам'ять, повага та шана", що спільно на днях провели фонди "Україна - дітям", "Наші діти" і Міністерство внутрішніх справ.

Двадцятьом родинам працівників органів внутрішніх справ, що загинули під час виконання службових обов'язків, Людмила Кучма піднесла також чеки на разову матеріальну допомогу, а почесний президент фонду "Наші діти" - сертифікат на 54 тисячі гривень, пишуть "Факти".

Звертаючись в клубі МВС до дружин, матерів та дітей, що втратили близьких людей, Людмила Кучма завірила, що вони не залишаться один на один з лихом.

"Якою б не була допомога, вона буде мізерною в порівнянні з вашою втратою", - сказала Кучма. Вона залишила тим, що зібралися, поштову адресу, на яку можна написати їй у випадку, якщо знадобиться допомога.

Спілкуючись з журналістами, Людмила Кучма розповіла, що подібна акція проводиться лише другий раз.

"Хотілося б, щоб допомога набула ширшого характеру. Тому сподіваюся, що подібні акції будуть проводитися постійно... Я хочу одного - щоб у країні було спокійно, а діти росли здоровими", - зазначила вона.

Людмила Кучма з задоволенням відзначила, що в Україні є люди, що готові прийти на допомогу тим, хто у біді. "У свій час фонд починав з нуля, і таких людей доводилося шукати. А тепер вони самі приходять", - зазначила вона.

За даними голови фонду "Україна - дітям" Володимира Семиноженка у поточному році нужденним дітям допомогли на суму 23 млн. грн.

У День Святого Миколи керівництво фонду "Україна - дітям" планує взяти участь у благодійній акції "Подорож у казковий світ цирку", яку він проводить спільно з усеукраїнською громадською організацією "Цирковий союз Кобзова" у рамках програми фонду "Шляхом добра".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування