Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СУРКІС ОЗДОРОВИТЬ "КОМСОМОЛЬСЬКОГО ШНУРКА" ТОМЕНКА ЗАМІСТЬ МЕДВЕДЧУКА

Понеділок, 22 грудня 2003, 09:34
Президент футбольного клубу "Динамо Київ" Ігор Суркіс називає брехнею заяви Миколи Томенка з приводу будівництва поблизу села Жденієво в Закарпатті оздоровчого комплексу.

"17 грудня депутат від "Нашої України" Томенко знову дозволив собі зухвалі та образливі заяви на адресу нашого клубу. Цього разу йому чи то не сподобалося, чи то дуже сподобалося будівництво поблизу села Жденієво в Закарпатті оздоровчого комплексу ФК "Динамо", - говориться в коментарі Суркіса, розміщеному на веб-сайті "Динамо Київ".

"Всі його заяви – від першого до останнього слова – банальна брехня, продиктована звичайною заздрістю та бажанням прибрати до рук чужу власність. Забруднивший [так в оригіналі – „УП”] свого часу з ніг до голови Говерлу, колишній комсомольський "шнурок" Томенко раптом захвилювався екологією Закарпаття", - йдеться в коментарі.

Суркіс наголошує, що насправді жодного дерева при будівництві комплексу знищено не було. "Навпаки – ми відновили раніше знищені ділянки лісу", - пише він.

"Будівництво проводиться у повній відповідності з діючим законодавством і узгоджено з місцевою владою. У рамках нашого інвестиційного проекту ми вкладаємо 7,5 млн. грн. у газифікацію сіл Жденієво і Підполоззя, близько 1 млн. грн. у телефонізацію, а також близько 1 млн. грн. в капітальний ремонт доріг у цих селах", - йдеться в коментарі.

"Про те, як буде використовуватись цей комплекс, і кого туди буде, а кого не буде запрошувати, є виключно внутрішньою справою ФК "Динамо". Якщо в Жденієво приїдуть друзі нашого клубу – Віктор Медведчук і Оксана Марченко – ми будемо тільки раді", - наголошує Суркіс.

"А будівництво ми продовжимо – подобається це Томенко [У коментарі Суркіса Томенко чомусь двічі пишеться в жіночому роді – „УП”] чи ні".

"Тільки в цьому році ми здали дитячий спортивний комплекс в Києві на Нивках, розпочали будівництво такого ж на Відрадному, розпочато будівництво спортивно-оздоровчої бази в Криму. І все це робиться заради майбутнього українського футболу", - пише президент "Динамо".

"Що ж стосується Томенко, то ФК "Динамо" готовий за власні кошти розмістити його для оздоровлення в одну із здравниць України. Окрім того, керівництво клубу готове презентувати Томенко виготовлений за спец замовленням, шнурований шкіряний м’яч, а також раніше використану ліву штангу від бессарабських воріт. Чого не зробиш заради здоров’я народного депутата? А раптом допоможе!", - відзначає Суркіс.

Як повідомлялося, минулого тижня Микола Томенко звинуватив голову адміністрації президента Віктора Медведчука в будівництві дачі на заповідній території в Закарпатті.

Читайте також:

Дача Медведчука на базі "Динамо"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запустили ракети: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...