У вівторок 150 депутатів заблокують Литвина й плани Медведчука?

Понеділок, 22 грудня 2003, 18:55
Фракції "Наша Україна", БЮТ і СПУ домовилися про скоординовану позицію у вівторок у парламенті, коли мають голосуватися зміни до Конституції. Про це повідомляє прес-служба блоку Ющенка за підсумками засідання фракції "Наша Україна".

У зборах крім членів "Нашої України" також брали участь члени БЮТ Олександр Турчинов, Анатолій Матвієнко, Андрій Шкіль, а також представники Соцпартії Станіслав Ніколаєнко, Іван Бокий.

У "Нашій Україні" не повідомили, як себе поводитимуть три фракції у вівторок, коли має відбутися голосування змін до Конституції у першому читанні.

"Сценарій готується", - сказали там.

Напередодні повідомлялося, що деякі члени опозиції не виключають блокування роботи парламенту для того, щоб унеможливити ухвалення змін до Конституції.

Олександр Турчинов повідомив "Українській правді", що опозиція "захищатиме виборців до останнього". На питання, чи буде блокування трибуни парламенту, Турчинов сказав: "Ми діятимемо по ситуації".

Водночас, як стало відомо "УП", у понеділок о 20 годині в парламенті почалося засідання координаційної ради більшості, на якому розглядається тактика пропрезидентських фракцій в зв'язку з подіями у вівторок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування