Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не зміг відкрити сесію, бо опозиція співала гімн і скандувала "Кучму геть"

Вівторок, 23 грудня 2003, 09:24
Спікеру Верховної Ради Володимиру Литвину не вдалося відкрити ранкове засідання парламенту, оскільки трибуну та президію заблокували представники "Нашої України", СПУ та БЮТ.

Спікер оголосив перерву на 1 годину та звернувся до керівників груп та фракцій з проханням зібратися у кабінеті голови парламенту.

Після того, як Литвин з'явився у залі і підійшов до свого робочого місця, опозиціонери почали співати гімн України, при цьому депутати із фракції більшості піднялися зі своїх місць, а комуністи продовжували сидіти.

Після гімну депутати-опозиціонери почали скандувати "Кучму геть", в залі було чутно сирени, які заважали говорити Литвину.

У залі також знаходилися з мегафонами депутати "Нашої України" Іван Стойко та Юрій Кармазін, із фракції БЮТ – Олександр Турчинов. В одного з депутатів була помічена футбольна дудка, якою користуються фанати.

Коли Володимир Литвин учергове звернувся до депутатів зайняти місця в залі, опозиція почали співати гімн січових стрільців "Червона калина", який перейшов у скандування "Кучму геть".

Литвин оголосив перерву, однак опозиція продовжує блокувати трибуну.
На трибуні стоять особисто Віктор Ющенко та Юлія Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування