Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СУРКІС УДАРИВ У ОБЛИЧЧЯ ДЕПУТАТА-БАНКІРА

Вівторок, 23 грудня 2003, 11:12
У парламенті сталася бійка між депутатами Григорієм Суркісом із фракції СДПУ(О) і позафракційним Леонідом Черновецьким. Про це журналістам повідомили депутати, які були очевидцями інциденту.

Як пояснив Черновецький, Суркіс двічі ударив його в обличчя. На питання, чи дав він здачі, Черновецький сказав: "Не встиг. Суркіс сховався за спини депутатів, які важили щонайменше по 120 кілограмів, і вдарив мене. А потім утік".

Черновецький пояснив, що Суркісу не сподобалося, коли він згадав його прізвище.

"Вчора на парламентських слуханнях про бомжів я сказав, що Омельченко виділив 43 мільйони для змагання з Суркісом на футбольному полі за рахунок грошей платників податків", - сказав Черновецький, додавши, що мав на увазі допомогу київської влади футбольному клубу "Арсенал".

"А сьогодні зранку Суркіс підійшов до мене і сказав, щоб я забув його прізвище. Я відповів, що його прізвище на слуху, і немає нічого, щоб заважало його згадувати". Після цього, за словами Черновецького, Суркіс його вдарив.

За словами Черновецького, він пообіцяв Суркісу не залишити цей інцидент без відповіді. "Я пообіцяв йому, що де б я його упіймав, йому буде страшно".

"Трохи потріпати його буде непогано для народу й преси", - додав Черновецький.

Черновецький продемонстрував депутатам палець, який пошкодив, намагаючись дати здачі Суркісу.

Журналісти не змогли взяти коментар у Суркіса, оскільки він поїхав із парламенту відразу після цього інциденту.

Як відомо, Леонід Черновецький і Григорій Суркіс є мільйонерами. Перший відомий як власник "Правексбанку", другий – як колишній президент ФК "Динамо Київ", людина, яка контролює ряд обленерго і промислових підприємств.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...