Більшовики умовляють опозицію блокувати трибуну "до кінця"

Вівторок, 23 грудня 2003, 11:35
Народний депутат, член БЮТ Левко Лук'яненко стверджує, що багато депутатів від "більшості" просили опозицію не припиняти блокування трибуни Верховної Ради.

Про це повідомляється в прес-релізі УПР "Собор", головою Ради Старійшин якої є Лук’яненко, поширеному у вівторок.

За словами депутата, "більшовики" говорили опозиціонерам: "Хлопці, ми з вами. Тримайтеся до кінця".

"Отже, як показали події ранку 23 грудня, в лавах самої "більшості" ставлення до конституційної реформи за сценарієм Медведчука-Симоненка далеко не однозначне. Симптоматично вже те, що "більшість" цього разу не блокувала трибуну, як це вона зробила під час голосування за бюджет", - говориться в прес-релізі.

***

В той же час, член фракції СПУ Юрій Луценко в інтерв'ю журналістам сказав, що парламентська більшість не проявляє у вівторок активності через те, що багато з її депутатів не зацікавлені в ухваленні законопроекту про внесення змін до Конституції, який внесено парламентською більшістю та КПУ.

Він зазначив, що багато депутатів із парламентської більшості не хочуть пропорційної системи виборів і "не дуже хочуть Леоніда Кучму у вигляді прем'єр-міністра", повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що парламентська більшість "не проти, щоб ми не допустили поставлення на голосування законопроекту, за який їм каже голосувати адміністрація президента".

Луценко зазначив, що коли парламентська більшість хотіла прийняти проект бюджету, вона не зупинилася "ні перед чим" і зробила все, щоб прийняти необхідне їй рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування