Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наша Україна", БЮТ і СПУ обіцяють стояти до кінця, щоб не допустити Кучму навіки

Вівторок, 23 грудня 2003, 13:04
"Наша Україна", БЮТ і СПУ звертаються до українського народу "за підтримкою у спільній боротьбі" проти позбавлення права громадян обирати президента на прямих всенародних виборах.

Про це йдеться у спільній заяві "трійки", підписаній у вівторок.

"В українському парламенті відбувається спроба здійснення антинародного, відверто злочинного, антиконституційного заколоту. Під приводом так званої політреформи пропрезидентська більшість прагне навіки передати владу в Україні кланам, забрати у народу право голосу, право вибору, право на гідне життя", - говориться в заяві.

Автори заяви стверджують, що насправді "ініціаторам реформи у кучмівсько-медведчуківському виконанні не потрібні зміни".

"Справжня мета цієї псевдореформи - навіки залишити все так, як є зараз при Кучмі. Вони й далі хочуть грабувати, знущатися над народом, зруйнувати державу дощенту", - йдеться в заяві.

В заяві говориться, що "Наша Україна", БЮТ і СПУ "хочуть справжніх реформ, які призведуть до реальної зміни політичної системи".

"Ми не дамо злочинній більшості протягти через парламент злочинну реформу, реалізація якої поставить країну за край прірви, а народ - за межу виживання", - зазначають вони.

"Ми будемо стояти до перемоги", - говориться в заяві, підписаній Віктором Ющенком від "Нашої України", Юлією Тимошенко - від БЮТ і Йосипом Вінським від СПУ.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування