Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМІСТИ ЗБИРАЮТЬ ПІДПИСИ, ЩОБ ЗМІНИТИ КОНСТИТУЦІЮ БЮЛЕТЕНЯМИ

Вівторок, 23 грудня 2003, 17:19
Фракції більшості розпочали збір підписів під постановою про перехід до голосування бюлетенями. Про це "Українській правді" повідомив голова групи "Народовладдя" Богдан Губський.

"Ми збиратимемо підписи в залі, підкреслюю - в сесійній залі, за проект постанови про перехід до голосування бюлетенями", - сказав Губський.

На питання, коли може відбутися саме голосування бюлетенями, Губський сказав, що стосовно цього має визначитися лічильна комісія.

Він також наголосив, що зміни до Конституції потрібно ухвалювати в сесійній залі парламенту. "Це записано в Конституції", - сказав Губський, помилившись, бо в основному законі записано лише, що депутати голосують особисто.

Він сказав, що система "Рада" заблокована невідомими предметами: "О 8:55 до зали зайшли представники "Нашої України", які позабивали невідомо чим дірки для карток для голосування".

Разом з тим, лідер фракції СДПУ(О) в парламенті Леонід Кравчук заявив, що голосувати бюлетенями депутати будуть лише за проект, розроблений адміністрацією президента і комуністами.

Близько 17:30 у сесійній залі почався збір підписів за перехід до голосування бюлетенями. Одночасно з цим в залі з'явився Литвин. Його поява супроводжувалася звуками сирен і дудок футбольних фанів. Вони звучать значно голосніше, ніж зранку.

До присутніх у сесійній залі звернувся член БЮТ Олександр Турчинов: "Увага! Депутати більшості, ваша ситуація безнадійна, приєднуйтесь до демократичної опозиції! На вас чекає гарячий чай і наше радушиє!".

Опозиція продовжує приносити на стіл спікера законопроекти. Вони співають козацьких та стрілецьких пісень, вигукують "Кучму геть!".

Час від часу їх перебивають вигуки із сесійної зали "Мурку" давай!". У ложі гостей парламенту присутні дипломати посольств Росії, Франції і США.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: