Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко зустрівся з Кучмою. Перед відставкою?

Вівторок, 23 грудня 2003, 17:22
Президент України провів зустріч із головою Київської міськдержадміністрації Олександром Омельченком.

Як повідомляє прес-служба президента у вівторок, під час зустрічі Київський міський голова поінформував Кучму про завершення в повному обсязі фінансового року в столиці України.

Олександр Омельченко відзначив, що у поточному році заробітна плата та соціальні виплати здійснено на 100%.

У ході бесіди мер Києва повідомив главу держави про підготовку Міністерством культури України та Київською міською владою правової документації щодо визначення статусу Собору Святого Миколая в Києві для користування ним як культовою спорудою римо-католицькою громадою та як культурно-мистецьким закладом — Республіканським будинком органної музики.

Під час зустрічі Кучма підтримав ініціативу Омельченка щодо ефективного використання промислових підприємств у місті Києві на прикладі Київського мотоциклетного заводу. Йдеться про передачу ряду підприємств із державної форми власності до комунальної.

Президент України дав відповідне доручення щодо розгляду цього питання голові Фонду державного майна Михайлу Чечетову.

Як повідомлялося, у вівторок на сесії Київської міськради Омельченко заявив, що подасть у відставку, якщо Конституційний суд до кінця року не винесе рішення щодо правомірності його перебування на посаді голови міськадміністрації після досягнення 65-річчя.

Читайте також:

ОМЕЛЬЧЕНКО ПІДЕ У ВІДСТАВКУ З НОВОГО РОКУ?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування