Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОПОЗИЦІЯ НОЧУЄ У ПАРЛАМЕНТІ. Їм привезли лимонад, а вони співають пісні

Вівторок, 23 грудня 2003, 22:40
Близько 70 депутатів з фракцій "Наша Україна", СПУ і БЮТ готуються провести ніч у сесійній залі Верховної Ради.

Як повідомив член "Нашої України" Євген Червоненко, до сесійної зали занесли 25 ящиків із безалкогольними напоями фірми "Орлан". Також у сесійну залу доставили воду виробництва заводу "Оболонь".

До обрання депутатами члени "Нашої України" Євген Червоненко і Олександр Слободян очолювали підприємства "Орлан" і "Оболонь".

Воду поставили у проході, її розбирають депутати. Також частину води передали представникам фракції Компартії, які також з невідомих причин не ідуть додому. "Ми не ідемо, бо ми не ідемо", - сказав член КПУ Валентин Матвєєв.

Депутати сидять і читають газети, книги. Почергово вони змінюються, сидячи у кріслі спікера Володимира Литвина. Низка членів правих партій пересіли на місця комуністів, вони співають українські народні пісні.

Деякі депутати також сіли в урядову ложу, але крісло президента ніхто не зайняв.

Велике скупчення депутатів спостерігається також у буфеті, який до пізньої ночі не припиняв свою роботу.

У кулуарах парламенту зустрічаються поодинокі представники більшості, які не кажуть про плани на ранок середи. Водночас член "Нашої України" Віктор Пинзеник сказав, що, за їхньою інформацією, "більшовики планують штурмом захопити президію Верховної Ради".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування