Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЗАЛІ ПАРЛАМЕНТУ ВЕЛИКА СУТИЧКА І НЕЗРОЗУМІЛЕ ГОЛОСУВАННЯ

Середа, 24 грудня 2003, 09:54
У середу зранку спікер Володимир Литвин не зміг розпочати сесійне засідання. Після його появи у залі депутати, які заблокували трибуну, почали співати гімн "Ще не вмерла Україна".

Після цього Литвину не дали сказати слова – у залі зчинився галас, почали працювати сирени, принесені депутатами-опозиціонерами. Також було чутно звуки горнів футбольних фанатів.

Литвин мовчки повернувся і пішов із сесійної зали.

Після цього у залі стався великий інцидент між опозиціонерами і більшовиками. До місця, де сидять фракція "Трудова Україна-ПППУ" і група "Народний вибір", почала прориватися група депутатів з "Нашої України" і БЮТ.

У цій частині залу зібралося кілька сотень депутатів. Член "Нашої України" Євген Червоненко став на стіл, він дує у футбольну дудку.

Коли на стіл спробував стати член "Нашої України" Іван Кириленко, один із більшовиків вибив із його рук мегафон. Між кількома депутатами сталася бійка.

Через хвилину опозиції повернули поламаний мегафон. Член "Регіонів України" Валерій Коновалюк доламав його і кинув на підлогу.

На столи стали ще кілька народних депутатів-опозиціонерів. В цей час члени опозиції не припиняли дути в дудки, весь час звучать сирени типу "повітряна тревога". Депутати більшості і опозиції стоять один напроти одного, при цьому "Наша Україна" здійснює на них психологічний тиск шумовими ефектами.

Депутати більшості підняттям рук голосують за постанову, зміст якої невідомий.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування