Лічильна комісія підтвердила 276 голосів за політреформу

Середа, 24 грудня 2003, 13:19
Лічильна комісія Верховної Ради визнала легітимними результати голосування по попередньому схваленню законопроекту про внесення змін до Конституції, що відбулося у середу в парламенті.

Про це в інтерв'ю журналістам у середу повідомив голова комісії Валерій Мішура (фракція Компартії), передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, лічильна комісія підтвердила результати голосування по даному законопроекту. Відповідно до протоколу комісії, за попереднє схвалення законопроекту проголосували 276 депутатів.

Мішура розповів журналістам, що, коли було прийнято рішення про голосування руками, він попросив голів фракцій полічити голоси "своїх" депутатів, для того щоби потім звірити з даними лічильної комісії.

Кількість голосів в обох випадках, за словами Мішури, збіглася. Нагадаємо, що представник президента у Верховній Раді Задорожній у інтерв"ю журналістам не виключив, що число голосів "за" буде збільшуватися.


За таке рішення комісії, сказав Мішура, проголосували 11 з 19 її членів. У той же час він відзначив, що члени фракції "Наша Україна", що входять до складу комісії - Богдан Костенюк і Сергій Соболєв - висловили свої зауваження стосовно такого рішення, а Юрій Кармазін - особливу думку.

Як повідомлялося, Кармазін на прес-конференції лідерів опозиції заявив, що Олександр Кузьмук голосував двічі, а Ярослав Сухий, підпис якого також поставлений, знаходиться в лікарні в Запоріжжі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування