Опозиція розподілила обов'язки. Для скинення Кучми?

Середа, 24 грудня 2003, 16:32
У четвер вранці відбудеться спільне засідання трьох фракцій для остаточного узгодження плану дій.

Про це повідомив перший заступник фракції "Наша Україна", лідер Української народної партії Юрій Костенко, передає "Інтерфакс-Україна".

Рішення про засідання фракцій було прийнято в середу на координаційній раді демократичної опозиції, сказав Костенко.

Він також повідомив, що "на засіданні було вирішено створити спеціальні робочі групи, які б дозволяли координувати діяльність опозиції" по ряду напрямків.

Інформаційне забезпечення повинен курирувати соціаліст Юрій Луценко, правове забезпечення і зовнішні зносини - Сергій Головатий (БЮТ), внутрішні справи - Микола Катеринчук ("Наша Україна").

Роботою опозиції у Верховній Раді займеться Анатолій Матвієнко (БЮТ), підготовкою загальнонаціональних акцій - Роман Безсмертний ("Наша Україна"), роботою з дипломатичними представництвами - Олег Рибачук ("Наша Україна").

Щодо зустрічі з головою Верховної Ради Володимиром Литвином Костенко сказав: "Сьогодні після отриманої інформації від лічильної комісії ми констатуємо, що ніякого голосування у Верховній Раді не відбулося, а відбувається спроба фальсифікувати результати голосування".

"Тому ми звернулися до голови ВР із пропозицією не підписувати ніяких рішень по голосуванню, тому що ці рішення сфальсифіковані. Голова парламенту відмовив нам у цьому, що дає нам підстави продовжити блокування роботи Верховної Ради", - сказав Костенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування