Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шахтарі пообіцяли Януковичу не допустити Ющенка до влади і попросили Кучму розпустити парламент

Середа, 24 грудня 2003, 19:37
На адресу центрального апарату Партії регіонів 24 грудня, протягом дня надходили численні звернення та заяви громадян з різних регіонів України з протестами проти дій опозиції у парламенті.

Як говориться в повідомленні прес-служби партії, свою "стурбованість деструктивними діями опозиційних сил, які попри всі норми права і моралі брутально заблокували роботу парламенту країни та перетворили його на інструмент втілення у життя своїх вузькополітичних цілей", висловлювали представники вугільної, металургійної, машинобудівної промисловості.

В одному із звернень шахтарів, зокрема, говориться: "Мы возмущены тем, как нашеукраинцы, бютовцы и социалисты нагло и цинично блокируют работу парламента. За их действиями нет ни заботы о "маленьком украинце", ни заботы о будущем страны", повідомляє прес-служба.

"В основе их действий – цинично спланированная пропагандистская шумиха, цель которой – показать так называемую "силу" украинского "мессии" Виктора Ющенко. Для этого парламент превращен ими в майдан для проведения его избирательной кампании... Мы не хотим и не будем жить в "Украине Ющенко" и не допустим его к власти", - цитує звернення шахтарів прес-служба партії.

Як говориться в повідомленні, шахтарі заявляють, що вони готові відповісти на дії опозиції припиненням відвантаження вугілля.

Згідно з повідомленням шахтарі звернулися до президента України з вимогою розпустити парламент, "который не собирается отстаивать интересы своего народа", а також довели свою позицію до прем’єр-міністра України та голови Верховної Ради України.

Своє "обурення ситуацією" та аналогічні вимоги "висловлювали" представники металургійної та машинобудівної промисловості, говориться в повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування