Більшовики і Янукович підписали новий "шлюбний контракт". Кучма їде до Баден-Бадену дуже задоволеним

Четвер, 25 грудня 2003, 14:40
Пропрезидентська більшість і коаліційний Кабінет міністрів Януковича підписали політичну угоду про створення парламентсько-урядової коаліції.

Підписання відбулося 25 грудня у передмісті Києва Пущі-Озерній за присутності президента Кучми.

Як повідомляє прес-служба президента, виступаючи перед присутніми, Кучма зазначив: "Вступаючи у Новий рік, прийнято висловлювати побажання взяти з року старого усе найкраще, найкорисніше, найцінніше. Таким нашим спільним здобутком 2003 року став коаліційний уряд, утворений парламентською більшістю".

"Підкреслюю, це був перший рік роботи парламентсько-урядової коаліції в історії незалежної України. Я би так сказав: як на перший клас цієї нової управлінської школи, вийшло зовсім непогано", - зазначив він.

Леонід Кучма також підкреслив, що він не буде "приховувати задоволення від події, яка сталася буквально вчора – у Верховній Раді отримав попереднє схвалення проект "Закону про внесення змін до Конституції України".

"Це був перший, проміжний, але дуже важливий підсумок нашої спільної праці на відповідальному етапі історичного розвитку", - зазначив він.

"Це, якщо хочете, потужний заключний акорд 2003 року. Дуже добре, що цей рік ми увінчали саме таким нашим спільним результатом", - сказав Кучма.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...