Кучма призначив мером Мукачевого замість Петьовки члена СДПУ(О)?

П'ятниця, 26 грудня 2003, 11:51
Президент Леонід Кучма своїм указом призначив виконуючого обов'язки мера міста Мукачево замість обраного Василя Петьовки, який є висуванцем "Нашої України".

Про це журналістам повідомив член "Нашої України" Юрій Оробець. Він не зміг уточнити, кого замість Петьовки призначив Кучма, але сказав, що ця людина є членом СДПУ(О).

За словами Оробця, зараз "Наша Україна" намагається розібратися в ситуації, оскільки указ вже підписаний, але ще не оприлюднений.

Як відомо, влітку 2003 в м. Мукачево Закарпатської області відбулися вибори мера, на яких переміг висуванець "Нашої України" Василь Петьовка. Друге місце посів підтримуваний СДПУ(О) Ернест Нусер.

Протягом останніх місяців сторони в судовому порядку оскаржували рішення місцевого виборчкому про обрання Петьовки мером. Останній судовий вердикт Верховного Суду не змінив цього рішення.

Губернатором Закарпатської області є також член СДПУ(О) Іван Різак, тому "Наша Україна" звинуватила адміністрацію президента в спробі відмінити результати голосування за Петьовку.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News