Кучма послав у подарунок 200 кг сала

П'ятниця, 26 грудня 2003, 15:32
До Іраку прибув літак Іл-76 з подарунками українським миротворцям від президента Леоніда Кучми та керівництва Міноборони України. Про це повідомляє прес-служба військового відомства.

У подарунку продукти харчування: 200 кілограмів сала, 100 кг ковбаси, український хліб, оселедці та цукерки. Вони "прикрасять святковий новорічний стіл миротворців", зазначає прес-служба Міноборони.

Крім того, українським миротворцям надійшло 3 комплекти батальйонних та 7 ротних бібліотечок, 3 комплекти супутникових антен.

"А головний "дефіцит" в місцевих іракських умовах - 30 зелених ялинок - буде розподілено по всім окремим підрозділам", - зазначає прес-служба.

Цим же рейсом до Іраку прибули 45 тонн гуманітарної допомоги для мешканців провінції Васіт. На борту літака шкільне обладнання: дошки, шафи для книжок та одягу, парти, стільці, навчальні приладдя, а також медикаменти загальною вартістю понад 800 тисяч гривень.

Командуванням української бригади організовано доставку вантажу до місця призначення - адміністративного центру провінції Васіт міста Аль-Кут. "Гуманітарна допомога буде розподілена серед найбідніших родин іракців та учбових закладів провінції Васіт", - говорить прес-служба Марчука.




Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...