Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Васильєв у кадровій чистці добрався до Шуби

Субота, 27 грудня 2003, 13:18
Прокурор Дніпропетровської області Володимир Шуба звільнений "за численні й істотні недоліки в організації діяльності прокуратури". Про це повідомила в суботу агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар генерального прокурора України Оксана Соколова.

Наказ про це генеральний прокурор Геннадій Васильєв підписав 26 грудня.

У п'ятницю колегія Генпрокуратури ухвалила рішення притягнути до дисциплінарної відповідальності прокурора Дніпропетровської області Шубу, його першого заступника Йожефа Ороса і заступника Володимира Решетилова.

На засіданні розглядалася робота прокуратури Дніпропетровської області, де були відзначені численні недоліки в роботі цього відомства.

Щодо Ороса і Решетилова ухвалено рішення застосувати дисциплінарне стягнення.

Як повідомлялося, раніше був звільнений прокурор Автономної Республіки Крим Олександр Доброрез. На цю посаду призначений Володимир Гольцов, який раніше обіймав посаду першого заступника прокурора Донецької області.

Крім того, змінилися прокурори Вінницької, Донецької, Закарпатської Луганської і Рівненської областей.

Прокурором Луганської області призначений Сергій Стось, який займав до цього посаду заступника прокурора цієї області.

Прокурором Донецької області став Віталій Мурза. Він працював начальником відділу нагляду за дотриманням закону на транспорті в Донецькій обласній прокуратурі.

Ігор Коморний призначений прокурором Рівненської області. До цього призначення він був першим заступником обласного прокурора, обіймав також посаду начальника управління Генпрокуратури України.

Прокурором Вінницької області призначений Віктор Гонтарук, який був до цього заступником прокурора Вінницької області.

Володимир Лемак став прокурором Закарпатської області. До цього - начальник територіального управління державної судової адміністрації цієї області. Працював також прокурором Закарпатської області в 1997-1999 роках.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування