Янукович просить неслухняних міністрів не шукати в нього серця, а політиків у памперсах бути мужиками

Понеділок, 29 грудня 2003, 10:32
Прем'єр-міністр Віктор Янукович обіцяє дати дуже жорстку відповідь тим, хто буде ображати його за спиною. Про це він заявив у неділю в інтерв'ю програмі "Епіцентр".

На питання ведучого про образи з боку політичних опонентів, Янукович відповів: "Колись я почув, проходячи там поруч однієї з груп депутатських, що щось, хтось мені сказав у спину. Я повернувся, підійшов, кажу, щось хтось хотів мені сказати? Я в обличчя хотів, щоб мені сказали, ніхто нічого не сказав в обличчя".

"Тоді я сказав, хлопці, давайте домовимось таким чином, якщо я почую те, що я почув, я більш не буду питати, я відповім, і відповідь моя буде дуже жорсткою. Ну, давайте будемо, як кажуть мужиками. Казати один одному в очі, якщо ми щось думаємо. А от це, головне, що повинно бути у справжньої людини і справжнього мужика, коли ти щось хочеш висловити свою думку, скажи в очі, скажи відверто, тоді буде зрозуміло", - цитує Януковича "Огляд телеефіру".

"Чому на мене хтось образився за, те, що я там сказав за ці памперси? Я дійсно сказав те, що я думаю. Чому, якщо ви щось там планували зробити і після цього почали бігати й звинувачувати, що до вас хто-то там не так відноситься чи якісь дії проти вас були такі образливі, чи хтось там вас напугав. Навіщо ви тоді почали займатись політикою"?", - запитав Янукович, згадавши про зрив з'їзду "Нашої України" у Донецьку.

На питання, чи було так, що до нього після політичних протистоянь і публічних образ бігали й вибачалися, Янукович зазначив: "Бувало. Ну, я вважаю, що емоції, це емоції, і коли присутні емоції, великі емоції, ніколи не треба приймати ніяких рішень".

"Тому, інколи мені кажуть, що ти такий спокійний? Я кажу, якщо б був цей прибор, який би поміряв цей спокій, що внутрі робиться, вони б, як кажуть, їх би жах узяв. Це дуже важко себе стримувати. І коли я бачу, що на емоціях хтось щось робить, я вважаю, що це людина, яка не відчуває відповідальності", - сказав він.

Відповідаючи на питання щодо кадрового питання та непорозумінь в уряді, Янукович зазначив, що реагує на порушення дисципліни дуже жорстко.

"Коли ззовні там ідуть ці маневри, я до цього відношуся спокійно. А коли є внутрішні непорозуміння, коли ми домовляємось робити одне, а дехто тягне в іншу сторону, отут я вже дуже жорсткий, я кажу тут ви в мене не шукайте, де в мене вже серце. В мене вже нема його, тому, що я тут буду приймати дуже жорстке рішення, і ми це робили, і будемо робити і далі", - сказав він.

"І кадрові зміни це процес формування єдиної команди, щоб команда працювала на єдиний результат. А результат у нас один – той, який ми плануємо. Коли ми кажемо, що це зробимо, ми це повинні зробити. Коли ми беремо на себе відповідальність, ми повинні зробити так, щоб нам суспільство повірило, що все, що ми кажемо, ми робимо", зазначив Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News