Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ХОЧЕ СТАТИ ПУТІНИМ

Понеділок, 29 грудня 2003, 10:45
Прем`єр-міністр України Віктор Янукович не відкидає того, що може стати "правонаступником" Кучми в 2004 році. Про це він заявив у неділю в інтерв'ю програмі "Епіцентр".

На питання ведучого, чи відчуває він себе наступником, Янукович зазначив, перш за все, відчуває себе прем`єр-міністром. "Я відчуваю, от рік пройшов, що сьогодні склалась вже команда, яка може взяти на себе відповідальність і зробити справу. Оце я відчуваю", - - цитує Януковича "Огляд телеефіру".

"А коли кажуть правонаступник, ну, я вже неодноразово на це питання відповідав... мабуть є порівняння там з... російське, попереднє російське вибори, можливо, ну, можливо воно так і є дійсно", - зазначив Янкович.

"Це Ваші колеги цей термін десь, "правонаступник" там знайшли", - додав він .

Янукович також висловив переконання в успішному завершенні справи його уряду.

"Ми... ми сьогодні живемо в дуже непростих політичних умовах, і дійсно, передвиборчий рік ми відчули, 2003-й, а який буде 2004-й, тільки можна трошки себе уявити, от... Але я впевнений у тому, що я і моя команда повинна робити ту справу, якою ми зараз займаємось. А все, що буде далі, як кажуть, життя покаже", - зазначив Янукович.



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування