Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зустріне Новий рік "у колі родини", але без чоловіка

Понеділок, 29 грудня 2003, 11:35
Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко буде зустрічати Новий рік "у теплому колі родини" у Києві, але без чоловіка Олександра Тимошенка.

"Незважаючи на напруженість політичних подій, Новий рік ми все ж таки будемо зустрічати в теплому колі родини. Завтра до мене приїжджає мама, приїжджає вся наша велика сім’я, яка мешкає в Дніпропетровську. Ми з донькою будемо зустрічати їх у Києві і будемо разом святкувати Новий рік", - сказала вона в ефірі радіо "Свобода" у п’ятницю.

"На жаль, так склалися обставини, і не останнє місце в цьому грає політика, що мій чоловік не буде мати можливості з нами святкувати, тому що він перебуває далеко від Києва", - повідомила Тимошенко.

"Ви знаєте, що він постійно в секторі переслідування прокуратурою України. Через чоловіка постійно намагалися тиснути на мою позицію політичну. Але ми будемо молитися за те, щоб він на Новий рік і на Різдво Христове був у такому настрої, який дозволив би йому також відсвяткувати. Хоча й далеко від нас", - пояснила вона.

Тимошенко також розповіла, що її донька закінчила університет і працює в аналітичному штабі разом з матір’ю.

"Моя донька закінчила навчатися в університеті. Освіту вона отримала на факультеті філософія, політика, економіка. Зараз вона в Україні. Вона працює разом з нами в аналітичному штабі. І, повірте мені, це є дуже патріотична людина, гідна людина, професійна людина. Я думаю, що вона багато користі принесе нашій Україні", - впевнена Тимошенко.

Як повідомлялося, президент Леонід Кучма на новорічні свята відбув до Баден-Бадену (Німеччина). Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко повідомив, що святкуватиме Новий рік та Різдво у Карпатах у червоному светрі в колі родини та найближчих друзів. В той же час, прем'єр-міністр Віктор Янукович святкуватиме Новий рік у Києві у колі родини. Спікер Володимир Литвин планує відправитися з родиною у гори в Тисовець Львівської області, взявши з собою книгу Маргарет Тетчер.

Читайте також:

Ющенко зустріне Новий рік в Карпатах у малиновому светрі

Відкриття ялинки у Києві: Янукович як в.о. Кучми і Омельченко як сумний мер

Володимир Литвин: Голосування руками – голосування результативне, легітимне

Кучма їде до Баден-Бадену. Лікуватися, але не робити повторну операцію

КУЧМА ВІДБУВ ДО БАДЕН-БАДЕНА, ЗАЛИШИВШИ ДІТЕЙ БЕЗ ЯЛИНКИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...