Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Громадські організації хочуть референдуму в день виборів

Вівторок, 30 грудня 2003, 12:04
Громадська коаліція "Новий вибір-2004" пропонує незалежно від того, як у майбутньому складеться ситуація зі змінами до Конституції, затвердити їх на всенародному референдумі.

Референдум "з метою економії бюджетних коштів" пропонується провести 31 жовтня 2004 року, в день проведення чергових виборів президента України.

"Громадські організації вважають, що затвердження змін до Конституції шляхом референдуму, підвищить рівень суспільної довіри до Основного закону, раз і назавжди покладе край різноманітним інсинуаціям щодо мети та завдань проведення конституційної реформи в Україні", - йдеться в заяві "Нового вибору", поширеній у вівторок.

Громадська коаліція "Новий вибір-2004" була утворена 31 жовтня 2003 року, рівно за рік до проведення виборів президента України.

До неї ввійшли лідери ряду громадських організацій України, у числі яких - Комітет виборців України, Асоціація "Спільний простір/Комітет рівних можливостей", Школа політичної аналітики, Фонд "Європа ХХІ", Фонд "Демократичні ініціативи", МОО "Інтерньюз-Україна", Український незалежний центр політичних досліджень, Лабораторія законодавчих ініціатив і інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування