Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ВИГРАВ СУД У "ПЛАЗМИ"

Середа, 31 грудня 2003, 12:23
30 грудня Ворошиловський суд міста Донецька визнав дії рекламного агентства "Плазма" такими, що нанесли шкоду честі, гідності та діловій репутації Віктора Ющенка.

Йдеться про розміщення на вулицях Донецька біг-бордів із зображенням лідера "Нашої України" у есесівській формі часів другої світової війни. Ці плакати на донецьких вулицях з’явилися в ніч з 30 на 31 жовтня під час приїду Віктора Ющенка на Донеччину з метою проведення з’їзду "Нашої України".

Суд зобов’язав рекламне агентство "Плазма" виплатити Віктору Ющенкові 500 гривень відшкодування і надати йому письмове вибачення.

Крім того, за повідомленням керівника штабу "Нашої України" в Донецькій області Павла Жовніренка, 29 грудня Шахтарський міський суд Донецької області, за заявою представника "Нашої України" Ігоря Дяченка, постановив визнати рішення Виконавчого комітету шахтарської міської ради Донецької області від 3 грудня 2003 року неправомірним.

Це рішення стосувалося заборони встановлення палатки для збору підписів населення акції "Україні – народного президента".

Суд зобов’язав Виконавчий комітет шахтарської міської ради скасувати своє рішення і не чинити перешкод Ігорю Дяченку в реалізації його права на інформацію, проведення зборів та мітингів. Рішення суду підлягає негайному виконанню, повідомляє прес-служба "Нашої України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування