Кучма в Баден-Бадені не забув, кому він зобов`язаний щасливим сьогоденням

Субота, 10 січня 2004, 10:23
Президент Леонід Кучма привітав народного депутата України Леоніда Кравчука із 70-річним ювілеєм, який він святкує у суботу.

Кучма побажав першому президенту України "козацького здоров'я, щасливого довголіття, наснаги та нових успіхів".

У привітанні Кучми зазначається, що визначна роль Кравчука в історії України кінця XX сторіччя "воістину стала запорукою вашого історичного безсмертя".

"Вам випало бути одним з найактивніших учасників подій, що спричинили кардинальні зміни в усьому східноєвропейському просторі, перехід його в нову геополітичну якість", – говориться у привітанні, повідомляє прес-служба президента.

"Здобуття державної незалежності, становлення політичної системи та розвиток громадянського суспільства, загалом Україна в сучасному форматі – немислимі поза ім'ям Першого Президента", – сказано в привітанні Кучми.

"Ваші цілеспрямованість, політична далекоглядність, відчуття прагнень мільйонів українців виявилися чинниками, завдяки яким Українська держава здійснилася, утверджується і міцніє".

"Ваше життя – яскравий взірець служіння українському народові, ідеалам громадянської злагоди та гуманізму. Ваш славний ювілей – це знаменна дата для всієї України, важлива віха для тих, для кого слово Україна сповнене найвищої цінності", – ідеться у привітанні Кучми Кравчуку з нагоди 70-річчя останнього.

Як відомо, останні тижні Кучма відпочиває і проходить медичне обстеження у передмісті Баден-Бадену, в Німеччині.

Читайте також:

Кравчук валяється в снігу з собаками, загартовується в сауні і не ображає жінок



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування