Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма наказав зняти вітчизняні аналоги "Ментів" і "Бригади"

Понеділок, 12 січня 2004, 15:59
Президент Леонід Кучма підписав указ "Про додаткові заходи щодо поліпшення діяльності служби дільничних інспекторів міліції", повідомляє прес-служба глави держави.

Для виконання указу президент дав розпорядження ряду органів державної влади України.

Зокрема, указ дбає про створення позитивного іміджу дільничних міліціонерів. Так, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, відповідно до документу, має сприяти широкому висвітленню в ЗМІ роботи дільничних інспекторів міліції.

В той же час Міністерству культури і мистецтв України "з метою пропаганди та підвищення авторитету працівників органів внутрішніх справ" доручено створити серію документальних та художніх фільмів про дільничних інспекторів міліції на замовлення МВС.

Крім того, з 1 січня 2004 року для дільничних інспекторів міліції передбачається "підвищення посадових окладів за рахунок коштів, передбачених у Держбюджеті України на утримання МВС".

Крім того, те ж таки Міністерство внутрішніх справ України указ зобов'язує:

Удосконалити порядок формування кадрового резерву дільничних інспекторів міліції та розробити комплексну програму їх підготовки та перепідготовки на базі вищих навчальних закладів.

Провести соціологічні дослідження щодо оцінки населенням якості та ефективності роботи органів внутрішніх справ, зокрема дільничних інспекторів міліції.

Запровадити систему матеріального і морального заохочення дільничних інспекторів міліції та осіб начальницького складу підрозділів адміністративної служби міліції, які займаються навчанням і вихованням новопризначених працівників.

Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям доручено віднайти можливості для забезпечення благоустроєним житлом дільничних інспекторів міліції.

Також буде вжито заходів щодо повернення дільничним інспекторам міліції службових приміщень, які вони займали раніше, або виділення інших, забезпечення їх зв'язком, оргтехнікою та автотранспортом.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування