Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський звільнився не сам, його звільнили?

Понеділок, 12 січня 2004, 19:23
Відставка міністра економіки та з питань європейської інтеграції Валерія Хорошковського спричинена серйозними недоліками в організації роботи міністерства у забезпеченні структурної перебудови економіки України.

Про це говориться в коментарі прес-служби Кабінету міністрів щодо відставки Хорошковського, розповсюдженому в понеділок.

Зокрема, Хорошковському закидають недоліки у заходах, стимулюючих розширення внутрішнього ринку та упередження кризових явищ на ньому.

Серед причин звільнення міністра названі також недоліки організації балансової роботи в системі органів виконавчої влади та взаємоузгодженої політики оплати праці і соціального захисту збалансованої з політикою цін і тарифів.

Також причиною звільнення названі недоліки у підвищенні ефективності управління державною власністю та подолання негативних тенденцій стосовно банкрутства підприємств окремих галузей економіки.

"Заміна міністра економіки та з питань європейської інтеграції викликана необхідністю суттєвого покращення роботи найважливішого центрального органу виконавчої влади", - говориться в коментарі прес-служби Кабміну.

"Микола Деркач, призначений на посаду міністра економіки та з питань європейської інтеграції – досвідчений економіст, має великий досвід практичної роботи першим заступником керівника, керівником Дніпропетровської облдержадміністрації, дипломатичної служби, досвід щодо створення ринкового економічного середовища та наближення національної економіки до світових стандартів", - відзначається в коментарі.

Як повідомлялося, Валерій Хорошковський на 3 січня подав у відставку, називаючи основними її причинами "заблокованність діяльності Міністерства економіки", оскільки зараз економічна політика уряду і діяльність його економічного блоку фактично підлеглі Міністерству фінансів, унаслідок поєднання посад першого віце-прем'єра і міністра фінансів Миколи Азарова.

Хорошковський займав посаду міністра з листопада 2002 року. Раніше був першим заступником голови адміністрації президента.

Читайте також:

Хорошковський – відхід свідомого політика чи просто піар-хід?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування