Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На відміну від "Єди" Литвина, російська "Єда" очолить усі комітети

Вівторок, 13 січня 2004, 18:27
Депутати фракції "Єдина Росія" очолять усі думські профільні комітети. Про це у вівторок на засіданні фракції заявив її голова, голова Державної Думи четвертого скликання Борис Гризлов.

"Таке рішення ухвалено на засіданні президії фракції", – повідомив він.

Серед питань, що також будуть розглянуті на засіданні фракції "Єдина Росія" – обговорення складу думських комітетів, а також обговорення кандидатур, що будуть запропоновані від єдиноросів на посади голів комітетів.

Єдина Росія" запропонує кандидатури керівників усіх 28 думських комітетів. Про це спікер Державної Думи Борис Гризлов заявив у вівторок за підсумками засідання думської фракції "Єдина Росія".

"Ми запропонуємо кандидатури на посаду голів усіх 28 думських комітетів", – підтвердив Гризлов.

За його словами, фракція запропонує кандидатуру Юрія Васильєва на посаду глави бюджетного комітету Держдуми, Костянтина Косачєва – комітету з міжнародних справ.

На посаду керівника комітету з кредитних організацій і фінансових ринків "Єдина Росія" пропонує В'ячеслава Рєзніка, на посаду керівника комітету з економічної політики і підтримки підприємництва – Валерія Драганова.

Крім того, фракція пропонує Володимиру Васильєву очолити комітет з безпеки, а депутатові Віктору Заварзіну – комітет з оборони.

"На посаду голови комітету з праці і соціальної політики фракція пропонує кандидатуру Андрія Ісаєва, на посаду керівника комітету з законодавства – Павла Крашеніннікова", – сказав спікер.

Як повідомило джерело у фракції "Єдина Росія", на посаду голови комітету з конституційного законодавства і державного будівництва запропонована кандидатура Володимира Плигіна, комітету з культури – кандидатура Йосипа Кобзона, охорони здоров'я – Тетяни Яковлєвої.

Комітет з інформаційної політики може очолити Валерій Комісаров, комітет із природних ресурсів – Наталя Комарова, комітет з екології – Володимир Грачов, комітет із промисловості і будівництва – Мартін Шаккум, комітет зі справ громадських об'єднань і релігійних організацій – Сергій Кокошін.

Кандидатура Геннадія Райкова буде запропонована на посаду глави комісії з мандатних питань і питань етики, комітет з освіти, як очікується, очолить депутат Микола Булаєв.

РІА Новини

Читайте також:

Віце-спікерами Держдуми Росії стали Рогозін і Жириновський

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування