Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич пообіцяв Ющенку, що у нього з`являться 10 зрадників

Середа, 14 січня 2004, 18:07
Народний депутат, член фракції СДПУ(О) Нестор Шуфрич пообіцяв, що більшість отримає додатково 10 голосів за політреформу від "Нашої України". Про це повідомив Віктор Ющенко.

За його словами, таку обіцянку Шуфрич дав під час погоджувальної ради, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Ющенко також відзначив, що мета більшості – зробити Леоніда Кучму "перехідним" президентом, тобто додати до його повноважень ще два роки.

Але Ющенко переконаний, що насправді "перехідний президент" перебуватиме при владі не два, а всі п’ять років, "адже Конституційний суд у будь-який час може ухвалити рішення про можливість подовження "перехідного" терміну до п’яти років".

Лідер "Нашої України" висловив сподівання, що політичним силам вдасться підписати політичну угоду між "трійкою" та більшістю про недоторканість статті 103 Конституції України, яка зараз передбачає всенародні вибори президента.

Ющенко також назвав головним питанням для Верховної Ради проблему "впорядкування регламенту".

"Спікер не повинен вести засідання із технічної кабіни, голоси відсутніх в залі депутатів не можуть бути легітимними, обов’язково має бути присутня лічильна комісія, документи мають роздаватися парламентаріям не в день голосування, а за два тижні до обговорення, як того вимагає регламент".

Ющенко висловив сподівання, що протягом найближчих двох днів політичним силам вдасться вийти на фінальний документ, з підписанням якого буде зрозуміло, як розпочнеться наступна сесія.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування