Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин введе парламентську поліцію, щоб не плювали в спину

Четвер, 15 січня 2004, 10:51
На наступній сесій Верховної Ради можуть бути введені посади парламентських приставів, які не дозволять блокувати роботу законодавчого органу.

Про це повідомив на прес-конференції спікер Верховної Ради Володимир Литвин.

"Ми прийдемо до введення парламентських приставів – в будь-який легітимний спосіб приймемо рішення. І тоді хай кидаються на стінку", – зазначив спікер.

За його словами, "у всьому світі є лінія, яку депутати не переступають". У нас же, за словами Литвина, доходить до того, що "можуть обплювати всю спину".

За його словами, пристави будуть виводити депутатів-порушників із зали, заспокоювати їх і позбавляти права бути присутніми на певній кількості сесійних засідань.

На питання, хто буде виконувати роль приставів – депутати чи охоронці парламенту – присутній на прес-конференції прес-секретар спікера Ігор Сторожук пожартував: "Журналісти". На що, сміючись, спікер висловив сподівання, що до цього не дійде.

Як повідомлялося, після вихідних у залі Верховної Ради було встановлено скляний бар’єр навколо пульту управління системи голосування "Рада".

***

В той же час, Литвин вважає необ'єктивною оцінку, що ця сесія парламенту була провальною.

"Чи можна сказати, що сесія була провальною? Я думаю, це була б необ'єктивна оцінка", – зазначив спікер.

"На прикладі парламенту ми спостерігаємо картину становлення демократії в державі з усіма рецидивами цього процесу", – сказав Литвин.

"Українська правда"

Читайте також:

"Раду" взяли під скло, і опозиція тепер не зможе блокувати парламент


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування