Єрмілов поки не читав, куди піде "Одеса-Броди"

Четвер, 15 січня 2004, 17:10
Американська консалтингова компанія Energy solutions LLC не передавала результатів свого дослідження по прямому і реверсному використанню нафтопроводу "Одеса-Броди" в Міністерство палива та енергетики України.

Про це сказав міністр ПЕК Сергій Єрмілов у четвер в інтерв'ю журналістам.

"Інформація в пресі про передачу звіту - не відповідає дійсності", - зазначив міністр, коментуючи дані, що з'явилися у четвер, про те, що нібито Energy solutions LLC рекомендує Україні погодитися на реверс "Одеса-Броди".

Міністр повідомив, що він у середу зустрічався з представниками консалтингової компанії і обговорив порядок передачі звіту Міністерству. Він додав, що Energy solutions поки що не надала всіх даних, по цьому робити висновки рано.

"Сьогодні не можна говорити про остаточні висновки", - підкреслив він.

Єрмілов нагадав, що наступного тижня планується презентація результатів дослідження Energy solutions, а також засідання Міжвідомчої комісії щодо використання нафтопроводу. За словами міністра, всі матеріали планується передати в уряд України до 1 лютого ц.р.

Як повідомлялося, за даними ряду джерел, Energy solutions у своїх висновках рекомендує уряду України прийняти пропозицію російсько-британської компанії ТНК-ВР і погодитися на реверс нафтопроводу на строк до 3 років.

УНІАН

Читайте також:

ENERGY SOLUTIONS ПРОПОНУЄ ВІДДАТИ "ОДЕСА-БРОДИ" ТНК?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування