У Житомирі напали на офіс Порошенка від імені Тимошенко

Субота, 17 січня 2004, 14:19
У ніч із 16 на 17 січня у Житомирі вчинено напад на офіс обласної організації партії "Солідарність" та газети Асоціації незалежних журналістів "Вільне слово", повідомляє прес-служба депутата Жебрівського.

Як зазначається в повідомленні, невідомими особами близько другої години ночі було облито фарбою вхідні двері, зроблено образливі написи аерозольним балончиком у під’їзді та на фасаді будинку. Також цеглиною розбито вікно навпроти робочого місця головного редактора газети.

За фактом вчинення нападу порушено кримінальну справу.

Голова обласної організації партії "Солідарність" Ігор Клименко розцінив напад на офіс як "провокативну вилазку тих сил, які хочуть внести розбрат у стані опозиції. До такого висновку його спонукав напис "Із Новим роком! Ю.В.Тимош.", говориться в повідомленні.

Однак, зазначив Ігор Клименко, організатори та виконавці цієї ганебної акції "явно не враховували того, що "ні у кого із нас навіть не може виникнути думка про те, що це могли вчинити прибічники Юлії Тимошенко".

Головний редактор "Вільного слова" Василь Врублевський, коментуючи подію, зауважив, що напад можна розглядати також і як "попередження незалежному виданню, яке чітко й послідовно заявляє свою об’єктивну позицію, різко критикує нинішню владу, висвітлює дії опозиції, передовсім "Нашої України".

Народний депутат України, заступник голови партії "Солідарність" та керівник Житомирського регіонального представництва "Нашої України" Павло Жебрівський зазначив, що цими діями налякати опозицію не вдасться.

"Сьогодні опозиція сильна, як ніколи. Недолугі дії тих, хто боїться змін на краще в державі, призводять лише до консолідації опозиційних сил і посилюють силу спротиву в народі до чинної влади. Гадаю, що правоохоронні органи мають провести об’єктивне розслідування і знайти зловмисників", – зазначив Жебрівський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування