Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко перевірив бойовий дух "Нашої України" в ополонці

Понеділок, 19 січня 2004, 13:15
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко з кількома депутатами фракції - Петром Ющенком, Ігорем Гринівим та Миколою Мартиненком - на свято Водохреща побував у київському Пантелеймонівському монастирі і після служби купався в ополонці на Феофанівських озерах.

Віктор Ющенко зізнався, що для нього купання 19 січня вже давно стало традицією, адже вперше він "спробував характер і пірнув у ополонку в 19 років", повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Це прекрасна традиція, яка зміцнює, загартовує мене, в першу чергу - духовно. Хоча, звичайно, це і фізичне випробування. Після купання у крижаній воді завжди почуваєш себе у прекрасній фізичній формі," – поділився враженнями лідер "Нашої України" після купання.

Він порадив тим, хто вперше збирається долучитися до давньої християнської традиції, набратися духу.

За словами Ющенка, цього року він не востаннє купався в ополонці і збирається повторити цю процедуру у Хоружівці, куди поїде найближчими днями.

Ющенко приїхав до церкви разом із молодшою трирічною донькою. "Цього року Христинка ще не буде купатися, але обов’язково умиється водичкою з ополонки. Вона вже знає, що сьогодні велике християнське свято Водохреща, яке символізує очищення", – зазначив лідер "Нашої України".

Він також відзначив, що з кожним роком до традиції купатися в ополонці долучаються все більше членів фракції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування