Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі запросив Кучму на своє свято

Понеділок, 19 січня 2004, 13:46
У понеділок на адресу президента Леоніда Кучми надійшов лист від новообраного президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Саакашвілі запросив Кучму відвідати Грузію та взяти участь у церемонії інаугурації президента країни, яка відбудеться 25 січня 2004 року.

У листі, зокрема, відзначено роль України та особистий внесок глави нашої держави у розвиток двосторонніх відносин, повідомляє прес-служба президента України.

"Упродовж віків взаємовідносини між Грузією та Україною розвивалися та укріплювалися, але в тому, що зараз вони досягли такого високого рівня, можу з певністю стверджувати, є і Ваш величезний внесок", – йдеться у листі, який написано українською.

Саакашвілі також підкреслив, що президент України – держави, що ставиться, до Грузії з почуттям теплоти та глибокої симпатії – завжди простягав руку допомоги у найскрутніші етапи новітньої історії Грузії.

Як відомо, раніше Саакашвілі відвідував Україну з приватним візитом і зустрічався з лідером "Нашої України" Віктором Ющенком.

На підконтрольних главі адміністрації президента Віктору Медведчуку телеканалах було розгорнуто кампанію зі створення іміджу Саакашвілі як "нациста, націоналіста".

Читайте також:

Томенко: Медведчук казав називати Саакашвілі нацистом

ЮЩЕНКО ПРИ СААКАШВІЛІ ПООБІЦЯВ ВЛАДІ "АДЕКВАТНІ ДІЇ"

Рецепт перемоги по-грузинськи


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...