Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІСЛЯ ХОРОШКОВСЬКОГО ЧЕРЕЗ АЗАРОВА ЗВІЛЬНИЛАСЯ БОГОСЛОВСЬКА

Понеділок, 19 січня 2004, 15:36
Голова Державного комітету України з регуляторної політики і підприємництва Інна Богословська подала у відставку.

Про це вона повідомила у розповсюдженій в понеділок відкритій заяві, текст якої переданий агентству Інтерфакс-Україна.

Говорячи про причини такого рішення, Богословська у своїй заяві підкреслює, що "система виконавчої влади в нашій країні хвора і неефективна", і заявляє про необхідність "радикальної адміністративної реформи".

"Потворна система приводить до постійних інституціональних помилок і не дозволяє виробляти необхідну стратегію і тактику. Потворна система породжує потворні явища, до яких, зокрема, відноситься і "азаровщина".

"Змінити що-небудь в положенні речей, що існує, на рівні окремо узятого державного комітету неможливо. Займатися всередині такої системи боротьбою за здоровий глузд непродуктивно. Потрібно вийти із системи, розробити курс лікування і провести його з тими, хто здатний чути і лікувати", – заявляє Богословська.

"У ході моєї роботи проявилися нездоланні протиріччя з ідеологією і принципами роботи, що сповідає перший віце-прем'єр Азаров, відповідальний за економічний блок уряду", – говориться в документі.

Богословська була призначена главою Госкомпідприємництва указом президента України Леоніда Кучми в травні 2003 року.

Богословська, заслужений юрист України, була депутатом Верховної Ради 3-го скликання (обрана по округу №169 Харкова), де входила до складу групи "Трудова Україна" і займала посаду першого заступники глави парламентського комітету з питань бюджету, була членом контрольної комісії з питань приватизації.

На вибори 2002 року разом із колишнім міністром економіки Валерієм Хорошковським і відомим журналістом Миколою Вереснем йшла в першій п'ятірці "Команди озимого покоління", що не подолала 4%-й бар'єр.

Читайте також:

Хорошковський – відхід свідомого політика чи просто піар-хід?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: