Через Азарова Богословська створюватиме конкуренцію Кінаху

Вівторок, 20 січня 2004, 11:11
Глава Держкомітету по підприємництву Інна Богословська після відставки планує зайнятися політичною діяльністю, створивши громадський рух підприємців.

Про це вона заявила в понеділок в інтерв'ю програмі "Вікна-бізнес" каналу СТБ.

"Справа в тім, що я – політик, я не іду в безповітряний простір", - сказала вона.

"Тому я, якщо буде задоволене клопотання про відставку, я буду організовувати серйозний, могутній громадський рух підприємців, я цим займаюся з 15 лютого минулого року, коли був організований рух "Віче України". І я думаю, що ми будемо вже такими методами впливати на виконавчу владу", - запевнила Богословська.

"Якщо ця відставка не відбудеться, президент має право прийняти мою відставку або не прийняти мою відставку, але з таким першим віце-прем'єром я працювати не можу", - цитує главу Держкомітету з підприємництва Огляд телеефіру .

"Я думаю, що я не зможу працювати з цим віце-прем'єром, який є антириночником, є найжорстокішим фіскальником, і, з мого погляду, просто не любить людей, що живуть у цій країні, не говорячи вже про власну країну, тому що повага до країни виражається, у тому числі, і в умінні вищих посадових осіб говорити мовою", - заявила Богословська.

Говорячи про те, хто може зайняти її посаду, Богословська сказала, що обов'язково це повинен бути юрист, тому що "тільки фахівець може зараз хоча б домогтися розуміння, якщо не у віце-прем'єра, то у Міністерства юстиції".

"До речі, досить часто Міністерство юстиції набиралося сміливості і на наш висновок, що це незаконно, давало також свої висновки. Дуже часто ми підтримували висновки Міністерства юстиції, коли воно давало негативний відгук або негативну експертизу по тих або інших законодавчих актах", - відзначила вона .

"Сьогодні, коли робляться спроби поза законом приймати постанови Кабміну першим віце-прем'єром, коли робляться спроби, не провівши документи через урядовий комітет, провести їх через Кабінет міністрів, потрібен дуже твердий, дуже професійний юрист на цю посаду", - заявила Богословська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування