Кримські есдеки просять Медведчука підтримати Ющенка

Вівторок, 20 січня 2004, 13:14
127 членів СДПУ(о) з Білогірського, Червоноперекопського та Сімферопольського районів Криму пропонують керівництву партії розглянути можливість підтримки Віктора Ющенка на президентських виборах.

Про це вони заявили у відкритому листі до голови СДПУ(О) Віктора Медведчука та секретаря Кримського рескому партії Єфима Фікса.

Члени СДПУ(О) також вимагають від Кримського республіканського комітету СДПУ(О) негайно відновити в партії Віктора Невірка й Едуарда Алібутаєва, яких виключили з партії за симпатії до лідера "Нашої України", повідомляє прес-служба Нашої України з посиланням на "Кримпартінформ".

Автори документа розцінили "виключення з лав СДПУ(О) В.Невірка та Е.Алібутаєва за те, що вони висловили свою думку, як розправу над інакодумством, наругу над Статутом і Декларацією принципів СДПУ(О)".

Вони переконані, що "позиція члена партії з будь-якого політичного питання, з приводу якого ще немає рішення з'їзду, не може бути основою для переслідування партійним керівництвом".

Кримські соціал-демократи відзначають, що "пропозиції стосовно співробітництва з Віктором Ющенком несправедливо виключених членів партії заслуговують уважного розгляду". Вони переконані, що "лідер "Нашої України" може стати об'єднуючою фігурою для всього суспільства".

Автори листа попросили Медведчука проконтролювати, щоб Невірку та Алібутаєву повернули їхні партійні квитки, а також розглянути можливість підтримки Віктора Ющенка.

"Якщо ми об'єднаємо зусилля з "Нашою Україною", то зможемо оздоровити ситуацію в країні, краще захистити інтереси людей та збільшити число своїх прихильників", - вважають соціал-демократи з Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

16:02
Ворог вночі атакував ще 2 ГЕС, під загрозою катастрофи опинилась і Молдова - Зеленський
16:02
Заступник аграрного міністра Польщі зривав переговори з Україною - польські асоціації
15:56
Топгенерал США заявив, що для Америки вже не так ризиковано відправляти ATACMS в Україну
15:33
Росія вдарила двома ракетами по Одесі. Їх збили, але уламки впали на цивільних
15:33
На Херсонщині тракторист підірвався на російській міні
15:30
Ризики для військових: петиція до Зеленського про обмеження роботи онлайн-казино зібрала голоси
15:21
Зеленський після Ставки: Через атаки РФ на ГЕС під загрозою не лише Україна, а й Молдова
15:16
Зарплати вчителів: Лісовий натякнув на потенційно нову систему мотивації
15:12
На березі Тиси можуть побудувати мультимодальний термінал для міжнародних перевезень
15:11
відео, фотоНа Харківщині сапери знешкодили російську авіабомбу
Усі новини...