Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат Ярославський стане новим футбольним олігархом?

Вівторок, 20 січня 2004, 13:29
Новим почесним президентом футбольного клуба "Металіст" (Харків) стане народний депутат Олександр Ярославський (група "Демократичні ініціативи").

Нинішній почесний президент "Металіста", народний депутат Олександр Фельдман (група "Демократичні ініціативи") у даний час передає справи клуба Ярославському, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар Фельдмана Євген Севаченко.

За його словами, Фельдман "цілеспрямовано шукав і знайшов інвесторів", що зможуть ефективно керувати клубом.

Він упевнений, що нові власники зуміють вирішити головну задачу, поставлену перед командою в нинішньому сезоні - вихід "Металіста" у вищу лігу.

Севаченко нагадав, що рішення даного завдання харківський губернатор Євген Кушнарьов назвав одним із пріоритетів поточного року і "справою своєї честі".

Разом з тим прес-секретар відзначив, що Фельдман не має наміру припиняти підтримувати харківський футбол і збирається впритул зайнятися розвитком дитячих футбольних шкіл, допомагаючи в такий спосіб "Металістові" у вирішенні кадрових проблем.

Фельдман є ініціатором "Турніру тисячі команд" - найбільшого дитячого футбольного змагання в Європі.

Прес-секретар відзначив, що розповсюджена в деяких ЗМІ інформація про те, що Ярославський уже отримав нову посаду, трохи передчасна, оскільки клуб є акціонерним товариством і для офіційної зміни керівництва необхідне проведення низки формальних процедур.

ФК "Металіст" заснований у грудні 1925 року, власник Кубка СРСР 1988 року, фіналіст Кубка СРСР 1983 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування