Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість позачергової сесії депутати запланували риболовлю, полювання, ремонт і гастролі

Середа, 21 січня 2004, 13:24
Під час парламентських канікул депутати не збираються повертатися в парламент для проведення позачергової сесії, пише газета "Факти".

Депутати запланували на цей час відпочинок або поїздки в округи для спілкування з виборцями.

Член "Нашої України" Тарас Чорновіл, наприклад, планує провести канікули у Львові, де в нього в центрі є стародавній польський будинок 20-х років минулого століття, що потребує ремонту.

"Спочатку це був невеликий одноповерховий будиночок на три кімнати, – говорить Чорновіл, – потім я добудував другий і третій поверхи. Тепер його треба відремонтувати".

Лідер фракції об'єднаних соціал-демократів Леонід Кравчук віддає перевагу полюванню. Він зізнався, що зараз чекає не дочекається, коли йому в будинок привезуть опудало найбільшого кабана, якого йому вдалося підстрелити.

Член фракції "Наша Україна" Оксана Білозір готується їхати до Іспанії і Португалії. Там "запланована серія з восьми концертів для працюючих там наших громадян", – говорить вона.

Член депутатської групи "Народовладдя" Богдан Губський відпочивати не планує. Він говорить, що йому треба "у школах Черкаської області відкрити комп'ютерні класи, допомогти виборцям вирішити деякі їхні проблеми, зокрема пов'язані з газифікацією села".

Роз'ясняти виборцям суть конституційної реформи мають намір Дмитро Святаш з "Демиініціатив" і координатор парламентської більшості Степан Гавриш.

Крім аналогічних задач член фракції Партії промисловців і підприємців і "Трудової України" Андрій Деркач також планує ще і посилену роботу на партійному фронті.

Олександр Кузьмук збирається піти на риболовлю в Києві на Дніпрі, а також має намір на кілька днів з'їздити в округ у Миколаївській області.

А наприкінці січня, під час візиту Путіна, збирається відвідати концерти творчих колективів на честь закриття Року Росії в Україні.

Член фракції народних демократів Леонід Каденюк зібрався їхати "до мами на Буковину, у Чернівецьку область покататися на гірських лижах."

Каденюк говорить, що для підтримки форми ще з часів перебування в загоні космонавтів у нього збереглася звичка: 3-4 рази в тиждень бігати по десять кілометрів. Під час відпустки пробіжки він замінить лижами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...