Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Буш обіцяє "ніколи не забувати" вчинок Кучми

Четвер, 22 січня 2004, 10:37
Президент США Джордж Буш обіцяє "ніколи не забувати" внесок в іракську коаліцію України, так само як і інших її учасниках. Україну Буш згадав у своєму щорічному посланні до нації.

Буш згадав про Україну, говорячи про обвинувачення в адресу США, що в Іраку вони діють самостійно.

"Це неправда, тому що нашими партнерами є Великобританія, Австралія, Японія, Південна Корея, Філіппіни, Таїланд, Італія, Іспанія, Польща, Данія, Угорщина, Болгарія, Україна, Румунія, Нідерланди, Норвегія, Сальвадор і 17 інших країн, що послали в Ірак свої військові контингенти", - сказав Буш.

"Ми ніколи не повинні забувати про важливий внесок наших міжнародних партнерів", - відзначив Буш у звертанні до американської нації, переклад якого розміщений на сайті Іносмі.

Буш сказав, що "війська США, Великобританії, Австралії, Польщі й інших країн, діючи в дусі резолюцій ООН, поклали кінець правлінню Саддама Хусейна (Saddam Hussein) і звільнили народ Іраку".

"Зламавши хребет баасистському режимові, ми зіштовхнулися з запеклим збройним опором залишків прихильників Саддама. Ці вбивці, до яких приєдналися іноземні терористи, становлять для нас серйозну небезпеку. Однак ми їх подолаємо", - додав президент США.

"Пійманий у щурячій норі сам Саддам Хусейн. З 55 вищих керівників Іраку ми вже піймали або знищили 45 чоловік. Наші сили зростають", - підкреслив Буш.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування