Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Парламент з'ясує, як Медведчук відмиває кошти

Четвер, 22 січня 2004, 10:58
У парламенті зареєстровано проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради "Про перевірку на відповідність чинному законодавству діяльності громадянина України В.В. Медведчука від імені іноземних компаній та створених за їх участю комерційних структур".

Проект внесений народними депутатами від "Нашої України" Червонієм, Олексіюком, Яворівським та бютівцем Хмарою і розглянутий на засіданні комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю 14 січня 2004 р.

В поданні зазначається, що в ході обговорення проекту постанови народними депутатами були висловлені зауваження щодо назви постанови, відсутності списку членів комісії.

Однак зважаючи на право народних депутатів вносити законопроекти і враховуючи положення ч. 4 ст. 89 Конституції України, комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України зазначений проект постанови для розгляду в першому читанні й прийняття його за основу.

Доповідачем з цього питання визначено народного депутата Червонія Василя Михайловича.

Співдоповідачем визначено голову комітету з питань боротьби з організованою злочинністю й корупцією Стретовича Володимира Миколайовича.


Читайте також:

Розкрито зв`язки Медведчука з трастами і офшорами?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування