Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через сварку Азарова з Хорошковським Україна не поїхала в Давос

Четвер, 22 січня 2004, 13:21
Цього року Україна не направляла офіційної делегації для участі в Давоському форумі. Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю програмі "Деловой мир" на УТ-1 в середу.

Азаров пояснив це тим, що участь української делегації у Всесвітньому економічному форумі забезпечувало Міністерство економіки і з питань європейській інтеграції, проте на початку 2003 року відбулася зміна керівництва Міністерства.

Як відомо, Валерій Хорошковський подав у відставку, і замість нього було призначено Миколу Деркача.

21 січня в швейцарському курортному місті Давос відкрився Всесвітній економічний форум. Цього року він пройде під девізом "Партнерство заради безпеки і процвітання".

Усього в рамках форуму пройде більш як 250 семінарів і засідань. Головні теми - забезпечення міжнародної безпеки і глобального економічного зростання, формування стійкого корпоративного управління, просування інноваційних технологій і подолання нерівності.

У роботі форуму візьмуть участь 2280 політиків, урядовців, бізнесменів, громадських діячів і експертів з 94 країн. Більш як половина учасників - керівники великих компаній, таких як IBM, Sony і Nissan.

Всесвітній економічний форум в Давосі – незалежна організація, що ставить своєю метою проголошення підвищення всесвітнього добробуту.

Завдяки участі у Форумі, лідери різних куточків світової співдружності одержують можливість обговорити найактуальніші глобальні, регіональні і галузеві питання, які неможливо вирішити лише в рамках певної галузі або регіону.

Засновником Форуму називають професора управління бізнесом Університету Женеви Клауса Шваба, який в 1971 році організував симпозіум у Давосі з метою ознайомлення керівників європейських компаній з американськими управлінськими технологіями.

Технології управління й досі залишаються в центрі уваги учасників Форуму.

Минулого року до Давосу їздила українська урядова делегація на чолі з прем'єром Януковичем.

УНІАН



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування