Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечетов хоче продати підприємство Януковича

Четвер, 22 січня 2004, 15:03
Фонд держмайна України планує в поточному році виставити на продаж 60,86% ВАТ "Макіївський металургійний комбінат". Також у переліку підприємств, які держава планує продати цього року, ГХК "Укрвуглепромтранс" - 82,64% акцій, і 98,37% акцій ВАТ "Макіївський коксохімічний завод".

Про це повідомляє інтернет-сайт Центру досліджень соціальних перспектив Донбасу.

Як відомо, в офіційних біографіях прем'єра Віктора Януковича сказано, що він кілька років очолював донецьке виробниче об'єднання "Укрвуглепромтранс".

Також на продаж у 2004 році Фонд держмайна планує виставити 50% акцій ДАК "Укррудпром", 25% акцій ВАТ "Запорізький алюмінієвий комбінат", 69,88% акцій ВАТ "Південьдизельмаш" і ще пакети акцій понад 300 підприємств у розмірі не менше 25%.

У даний перелік також включене Криворізьке державне гірничо-металургійне підприємство "Криворіжсталь" і Одеський державний припортовий завод. Розміри запланованих до продажу пакетів будуть визначені після затвердження планів розміщення акцій зазначених підприємств.

Крім того, Фонд планує виставити на продаж у поточному році 42,86% акцій ВАТ "Укртелеком", 43,10% акцій ЗАТ "Укртатнафта", 98,29% акцій ВАТ "Житомирський завод хімічного волокна", 93,99% акцій ВАТ "Завод напівпровідників" (Запорожжя), 26,31% акцій ВАТ "Страхова компанія "Астарта" (Київ), 25% акцій ВАТ "Нафтопереробний комплекс "Галичина" (Дрогобич Львівської обл.) і 63,69% акцій ВАТ "Серп і Молот" (Харків).


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...