Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якщо президента обиратиме парламент, то у СДПУ(О) є Кравчук

Четвер, 22 січня 2004, 16:20
Закриття року Російської Федерації в Україні стане політичними оглядинами кандидатів у президенти України, вважає народний депутат з фракції Соцпартії Віталій Шипко, повідомляє Інтерфакс-Україна

На прес-конференції в четвер у Дніпропетровську він заявив, що в даний момент існує досить багато версій того, хто стане основним кандидатом у лавах провладних політичних сил, також є багато версій їхнього приходу на посаду глави держави.

За словами Шипка, поки не досить серйозно розглядається кандидатура першого президента України, лідера фракції СДПУ(О) Леоніда Кравчука. "За умови обрання президента парламентом Кравчук має високі шанси", - заявив Шипко.

За його словами, Кравчук має великий політичний досвід, він впливовий серед політиків і в ділових колах.

"Він ледь не єдиний, хто здатен гідно протистояти можливому тиску з боку Москви, така здатність буде важлива в ситуації визначення росіянами своїх симпатій. Так що у СДПУ(О) є дуже сильний кандидат", - заявив Шипко.

Як повідомлялося, візит президента РФ Путіна в Україну відбудеться 23-24 січня. У рамках цього візиту Путін і президент України урочисто закриють Рік Росії в Україні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: