Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росії потрібна "стабільна" Україна. Як цього досягне Кучма, їй байдуже

П'ятниця, 23 січня 2004, 09:42
Росія зацікавлена в сильній, стабільній і квітучій Україні. Про це РІА "Новости" напередодні робочого візиту в Україну президента Росії заявив заступник голови кремлівської адміністрації Сергій Приходько.

Він висловив сподівання, що "наші двосторонні відносини не стануть заручниками внутрішньополітичної ситуації на Україні".

Говорячи про політичну ситуацію на Україні, кремлівський представник підкреслив, що "там серйозна внутрішньополітична битва, що найближчим часом не припиниться".

"Ми зацікавлені в збереженні в Україні політичної й економічної стабільності. А якими засобами це забезпечить нинішнє керівництво України, це їхня справа", - сказав Приходько.

Проте він висловив упевненість у тім, що "усі політичні процеси будуть відбуватися в рамках конституційного поля".

Коментуючи можливість перетворення України в парламентську республіку /президент обирається парламентом/, Сергій Приходько сказав, що "справа не у формі політичної влади, а в її стійкості".

За його словами, для Росії важливо, щоб Україна була сильною, стабільною і квітучою державою. "Будь-які хитання негативно позначаються як на наших домовленостях, двосторонніх проектах, так і в цілому на Росії", - відзначив кремлівський представник.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування