Засуха відхрещується від наркобізнесу

П'ятниця, 23 січня 2004, 11:56
Заява народного депутата України Євгена Жовтяка про причетність до наркоторгівлі голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Засухи та його дружини, народного депутата Тетяни Засухи є "безпідставною" і "безпрецедентно брехливою".

Про це йдеться в заяві Київського губернатора Засухи, розміщеній на офіційному сайті Київської облдержадміністрації, повідомляє УНІАН

Як наголошує Засуха, "останнім часом, використовуючи інтернет-видання, засновниками яких є анонімні або ж підставні особи, деякі опозиційні ЗМІ розповсюдили так звану заяву нардепа Жовтяка.

Вона містить абсолютно безпідставні, безпрецедентно брехливі зауваження щодо мене і моєї дружини".

Зокрема, відзначає київський губернатор, "автор договорився до того, що буцімто ми є причетними "до виготовлення рекордної партії наркотичної сировини", заарештованої недавно у Василькові".

При цьому Засуха відзначає, що на Київщині впродовж останніх кількох місяців значно посилилася боротьба з цим суспільно небезпечним злом.

Активну участь в ній беруть правоохоронні органи, зокрема головні управління МВС і СБУ Київської області, залучена широка громадськість. Як результат - затримані не тільки кур'єри і посередники, а й викрито підпільний цех, де виготовляли й збували наркозілля.

Тому, зазначає київський губернатор, "викликає, м'яко кажучи, подив лихоманкова поспішність і неадекватна реакція, з якими "захисник" кинувся раптом шукати винних ще до початку розслідування цієї справи".

"Це дуже нагадує знайому всім особу, яка на пожежі голосніше всіх репетувала, а у самої згоріла шапка", - йдеться у заяві.

"Відкидаючи всі безглузді й брехливі на сто відсотків звинувачення", Засуха залишає за собою право по закінченні розслідування, що зараз триває, звернутися до суду, щоб захистити свої честь і гідність.

"Подібні заяви на кшталт тієї, що зробив "нашоукраїнець", красномовно свідчать про рівень порядності й моральності їхніх авторів", - відзначає Засуха.

Анатолій Засуха очолює Київську облдержадміністрацію з 1996 року. До цього він працював на керівних посадах в Міністерстві сільського господарства та Держкомітеті із земельних ресурсів України.

Кар`єру керівника розпочав саме у Васильківському районі, очоливши у 1985 році колгосп ім. Щорса.

Після обрання у 1994 році народним депутатом керівництво господарством, що трансформувалося в агрофірму "Світанок", перейшло до його дружини - Тетяни Засухи. У 2002 році Засуха стала народним депутатом.

Читайте також:

Засух - друзів Кучми спіймали на наркотиках?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування