Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін задоволений Роком Росії. Йому написали "Прощай, Росія... Назавжди"

П'ятниця, 23 січня 2004, 16:29
Президент Росії Володимир Путін задоволений результатами Року Російської Федерації в Україні.

"Хочу дати найвищу оцінку всім заходам і низько вклонитися усім, хто брав участь у їхньому проведенні", - сказав Путін у п'ятницю в Києві на церемонії нагородження нагородами РФ українських громадян.

Путін нагадав, що сьогодні завершуються заходи року Росії в Україні. Президент РФ відзначив, що в історії двох країн багато гідних прізвищ, талановитих людей.

Російський президент вважає, що завдяки проведенню Року РФ в Україні зроблений ще один крок у розвитку відносин Москви і Києва. "Упевнений, громадяни наших країн це розуміють", - сказав глава російської держави.

"Тільки за минулий рік товарообіг між Росією й Україною виріс на 30%, кожен місяць він складає більш $1 млрд., ми вийшли на гарні показники, але щоб усе це здійснювалося, треба постійно підтверджувати наші відносини, у тому числі в сферах культури, науки, мистецтва", - сказав президент РФ.

Він привітав із врученням нагород громадян України і побажав їм подальших успіхів.

У той же час, близько 50 осіб – представників партій УНА-УНСО, Української республіканської партії – пікетують Палац "Україна" у Києві, де через 1,5 години повинна відбутися урочиста церемонія, присвячена закриттю року Росії в Україні, у якій візьмуть участь президенти двох країн Леонід Кучма і Володимир Путін.

Пікетники тримають транспаранти з гаслами "Прощай, Росія... Назавжди", "Москва! Руки геть від Грузії!", "Російська імперія (ЄЕП) в Україні не пройде", "Ні - новим московським ланцюгам" і іншими антиросійськими висловлюваннями.

Акція протесту проходить без будь-яких порушень правопорядку.
Разом з тим квартал, у якому розташований Палац "Україна", повністю оточено міліцейським кордоном, що пропускає тільки запрошених на урочистий захід.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування